top of page
Menuerne

Serveres 12.00 til 15.00
Snacks
Polenta fritter
med mayo på fermenteret hvidløg
55 kr.
Gluten free
Lactose free
Vegan
Vegetarian
Korean bbq wings
Korean bbq wings med sesam
55 kr.
Gluten free
Grøn salat
med sprød hjertesalat, endive, shiso og asiatisk inspireret vinaigrette
55 kr.
Vegan
Lactose free
Gluten free
Vegetarian
Gustavs brød
Serveres med pisket smør
35 kr.
Vegetarian
De kolde
Ostemaden
Med æblekompot serveret på stegt surdejstoast fra Beanster baker
75 kr.
Vegetarian
Charcuteri bræt
Udvalg af lokalt charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost og brød
170 kr.
Gluten free
Hønsesalat
Cremet Hønsesalat fyldt med svampe på
hjertesalat og grillet focacia. Med sprødt
kyllingeskind og sylt
155 kr.
Gluten free
Rejemaden
Serveres med pocheret æg, hollandaise og tomater
188 kr.
Gluten free
Carpaccio
på oksemørbrad fra Himmerland med citronmayo, røget vesterhavs ost og rucola
95 kr.
Lactose free
Gluten free
Couscous salat
Asiatisk inspireret couscous salat med bagt græskar og gochujang mayo
165 kr.
Lactose free
Vegetarian
De lune
Pasta
Pasta fra La campofilone med cremet trøffelsauce og variation af svampe
175 kr.
Vegetarian
Vol Au Vant
med confiteret Hopballe Mølle kylling og kantareller i en cremet Fume sauce.
195 kr.
Vegetarian
Gambas Pil Pil
med store rejer fra Spanien, hvidløg og chili. På siden en grøn salat, brød og aioli
165 kr.
Gluten free
bottom of page





