top of page

The menus

Frokost

Serveres 12.00 til 15.00

Snacks

Falafel

Vores hjemmelavede falafel med forårsløg, urter og tahin sauce

DKK 55

Gluten free
Lactose free
Vegan

Stegte patrons

Stegte padrons med citrus og ost

DKK 55

Vegetarian
Gluten free

Gustavs brød

Serveres med pisket smør

DKK 35

Vegetarian

De kolde

Ostemaden

Med æblekompot serveret på stegt surdejstoast fra Beanster baker

DKK 75

Vegetarian

Charcuteri bræt

Udvalg af lokalt charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost og brød

DKK 170

Gluten free

Hønsesalat

Cremet Hønsesalat fyldt med svampe på
hjertesalat og grillet focacia. Med sprødt
kyllingeskind og sylt

DKK 155

Gluten free

Rejemaden

Serveres med pocheret æg, hollandaise og tomater

DKK 188

Gluten free

Grillet Hjertesalat

med zhoug, bønner, ristede majskerner og friske urter

DKK 165

Vegan
Lactose free
Gluten free

Rørt oksetartar

Rørt tartar af dansk himmerlandskvæg med fritter og mayo

DKK 175

Gluten free
Lactose free

De lune

Pasta

Pasta fra La campo fillone med variation af
tomat og stegt salsiccia

DKK 168

Vegetarian

Schnitzel

Paneret og smørstegt kalveschnitzel med
brasede kartofler og “coleslaw” på selleri &
peberrod. Kapers og citrus sauce.

DKK 250

Moules Frites

Dampede blåmuslinger med fritter og aioli

DKK 185

Gluten free
bottom of page