The menus
Frokost
Serveres 12.00 til 15.00
Snacks
Falafel
Vores hjemmelavede falafel med forårsløg, urter og tahin sauce
DKK 55
Stegte patrons
Stegte padrons med citrus og ost
DKK 55
Gustavs brød
Serveres med pisket smør
DKK 35
De kolde
Ostemaden
Med æblekompot serveret på stegt surdejstoast fra Beanster baker
DKK 75
Charcuteri bræt
Udvalg af lokalt charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost og brød
DKK 170
Hønsesalat
Cremet Hønsesalat fyldt med svampe på
hjertesalat og grillet focacia. Med sprødt
kyllingeskind og sylt
DKK 155
Rejemaden
Serveres med pocheret æg, hollandaise og tomater
DKK 188
Grillet Hjertesalat
med zhoug, bønner, ristede majskerner og friske urter
DKK 165
Rørt oksetartar
Rørt tartar af dansk himmerlandskvæg med fritter og mayo
DKK 175
De lune
Pasta
Pasta fra La campo fillone med variation af
tomat og stegt salsiccia
DKK 168
Schnitzel
Paneret og smørstegt kalveschnitzel med
brasede kartofler og “coleslaw” på selleri &
peberrod. Kapers og citrus sauce.
DKK 250
Moules Frites
Dampede blåmuslinger med fritter og aioli
DKK 185