top of page
The menus

Serveres 12.00 til 15.00
Snacks
Polenta fritter
med mayo på fermenteret hvidløg
DKK 55
Gluten free
Lactose free
Vegan
Vegetarian
Korean bbq wings
Korean bbq wings med sesam
DKK 55
Gluten free
Grøn salat
med sprød hjertesalat, endive, shiso og asiatisk inspireret vinaigrette
DKK 55
Vegan
Lactose free
Gluten free
Vegetarian
Gustavs brød
Serveres med pisket smør
DKK 35
Vegetarian
De kolde
Ostemaden
Med æblekompot serveret på stegt surdejstoast fra Beanster baker
DKK 75
Vegetarian
Charcuteri bræt
Udvalg af lokalt charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost og brød
DKK 170
Gluten free
Hønsesalat
Cremet Hønsesalat fyldt med svampe på
hjertesalat og grillet focacia. Med sprødt
kyllingeskind og sylt
DKK 155
Gluten free
Rejemaden
Serveres med pocheret æg, hollandaise og tomater
DKK 188
Gluten free
Carpaccio
på oksemørbrad fra Himmerland med citronmayo, røget vesterhavs ost og rucola
DKK 95
Lactose free
Gluten free
Couscous salat
Asiatisk inspireret couscous salat med bagt græskar og gochujang mayo
DKK 165
Lactose free
Vegetarian
De lune
Pasta
Pasta fra La campofilone med cremet trøffelsauce og variation af svampe
DKK 175
Vegetarian
Vol Au Vant
med confiteret Hopballe Mølle kylling og kantareller i en cremet Fume sauce.
DKK 195
Vegetarian
Gambas Pil Pil
med store rejer fra Spanien, hvidløg og chili. På siden en grøn salat, brød og aioli
DKK 165
Gluten free
bottom of page





