top of page

The menus

Frokost Serveres 12.00 til 15.00


Snacks



Polenta fritter
med mayo på fermenteret hvidløg
DKK 55
Gluten free
Lactose free
Vegan
Vegetarian


Korean bbq wings
Korean bbq wings med sesam
DKK 55
Gluten free


Grøn salat
med sprød hjertesalat, endive, shiso og asiatisk inspireret vinaigrette
DKK 55
Vegan
Lactose free
Gluten free
Vegetarian


Gustavs brød
Serveres med pisket smør
DKK 35
Vegetarian



De kolde



Ostemaden
Med æblekompot serveret på stegt surdejstoast fra Beanster baker
DKK 75
Vegetarian


Charcuteri bræt
Udvalg af lokalt charcuteri & paté med oliven og kapers samt ost og brød
DKK 170
Gluten free


Hønsesalat
Cremet Hønsesalat fyldt med svampe på hjertesalat og grillet focacia. Med sprødt kyllingeskind og sylt
DKK 155
Gluten free


Rejemaden
Serveres med pocheret æg, hollandaise og tomater
DKK 188
Gluten free


Carpaccio
på oksemørbrad fra Himmerland med citronmayo, røget vesterhavs ost og rucola
DKK 95
Lactose free
Gluten free


Couscous salat
Asiatisk inspireret couscous salat med bagt græskar og gochujang mayo
DKK 165
Lactose free
Vegetarian



De lune



Pasta
Pasta fra La campofilone med cremet trøffelsauce og variation af svampe
DKK 175
Vegetarian


Vol Au Vant
med confiteret Hopballe Mølle kylling og kantareller i en cremet Fume sauce.
DKK 195
Vegetarian


Gambas Pil Pil
med store rejer fra Spanien, hvidløg og chili. På siden en grøn salat, brød og aioli
DKK 165
Gluten free

bottom of page